Rólunk

KultPince a kultúra, a bor és a gasztronómia találkozóhelye, rendezvényhelyszín, különleges esküvő helyszín, céges rendezvények helyszíne

A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb befogadóképességű pincéje. Népszerű és hangulatos rendezvényhelyszín, sok fiatal pár köti össze itt az életét, szívesen ünnepelnek nálunk születésnapokat, tartanak névnapi bulikat vagy céges vacsorákat, csapatépítő rendezvényeket. Köszönhető ez többek között a pincefalu nyújtotta különleges környezetnek, séfünk kiváló konyhájának, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak is.

 

A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős  zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és internet-kapcsolattal rendelkezik. Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

 

A KultPince helyet ad a családi és céges rendezvények mellett kiállításoknak, tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kulturális eseményeknek - annak érdekében, hogy pincénk valóban a bor, a gasztronómia és a kultúra találkozóhelye legyen.  

 

Környezetünk - a Monori Pincefalu

Környezetünk - a Monori Pincefalu

Monor Budapesttől mintegy 30 kilométerre található. A Monori Pincefaluban a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. Jelenleg a kb. 180 hektáron elterülő Strázsahegyen mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. A Pincefalu leggyakoribb borszőlő fajtái: Rizling, Rizlingszilváni, Rajnai Rizling, Kékfrankos, Zweigelt. Monori borokról és programokról bővebb információ és vásárlási lehetőség a Monori Borboltban.

 

Az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvény létesítésének célja volt, hogy a pincefaluba látogató vendégek a gasztronómiai élmények mellé egy olyan borturisztikai élményt is kaphassanak, ahol egy séta keretében megismerkednek a pincefalu szépségeivel, a helyi jellegzetességekkel és emellett betekintést kapnak hazánk szőlő és borkészítés hagyományaiba. A helyi, illetve országos vonatkozású táblák két önálló ösvény mentén helyezkednek el, melyek együtt vagy külön-külön is bejárhatóak.

 

Környezetünk - a Monori Pincefalu