A csapat

A KultPince népszerűsége köszönhető többek között séfünk kiváló konyhájának, az ételekhez illő boroknak, a barátságos kiszolgálásnak és a családias hangulatnak.

 

Akik mindezért dolgoznak:

 

Kugel György, alapító-tulajdonos

„Gyerekkoromtól kezdve volt szőlőnk, borunk, ebből az időszakból csak a sok munkára emlékszem és arra, hogy apám mennyire szeretett a szőlővel és borral foglalkozni. Történeteket hallottam, hogy nagyapám minden héten felballagott a téglagyári dűlőben lévő pincéjébe egy kis beszélgetésre, borozgatásra. Később külföldi céges partnereinknek (B&K Kft.) akartam valami egyedit, hazait mutatni, így adódott, hogy menjünk fel a Strázsahegyre, kóstoljuk meg az ottani borokat házias ételek társaságában, végül nem csak a vendégeinket, de engem is magával ragadott ez az atmoszféra. A pincefalu amellett, hogy a borkészítés és tárolás helyszíne, egyben kultikus hely is, ahova ősidők óta családok, baráti társaságok járnak, hogy élvezzék egymás társaságát, a jó borokat, ahol lehet együtt főzni, mulatni.

Ezek után hoztam létre családi pincémet, telepítettem szőlőt, majd néhány évvel később lehetőségem adódott az egykori Kele pince megvásárlására, amely teljeskörű felújítással, bővítéssel érte el mai arculatát, hogy KultPince néven a kultúra és bor találkozóhelye legyen."

 

A KultPince üzemeltetői:

Bakos Boglárka, ügyvezető

Több mint tízévnyi turizmusfejlesztési tapasztalattal rendelkező, hazai- és külföldi szállodai- és vendéglátóipari gyakorlatokon edzett, tősgyökeres monoriként létesítése óta vezeti a Kultpincét.

Fáradhatatlanul szervezi a pince életét, rendezvényeit – esküvőket, családi eseményeket, csapatépítő és más céges rendezvényeket – az első telefonhívástól egészen az elégedett vendégek távozásáig. Figyelme mindenre kiterjed, legyen szó a vacsora felszolgálásáról, a vendégek kényelméről vagy éppen az esküvői ceremónia díszleteiről. Szinte láthatatlan, de keze nyoma mindenhol érezhető. Jó hangulatú, vidám csapat irányítója, személye is garancia, hogy a KultPincéből mindenki maradandó élményekkel gazdagodva tér haza.

 

Szurok Gábor, séf

Gábor már meglehetősen fiatalon eldöntötte, hogy szakács szeretne lenni, és ezt nem csak a konyhákra jellemző kellemes meleg és ínycsiklandó illatok motiválták.. Gábor családjának tanyájáról kerülnek ki a disznóvágásokon áldozatul eső jószágok, illetve a finom házi sajtok is onnan származnak. Akik szeretnék Gábor házias főztjét kóstolni, jöjjenek el a KultPincébe! Nyitott és zártkörű rendezvényeinken élvezhetik a keze közül kikerülő étkek harmonikus ízvilágát, legyen az egy egyszerű egytálétel, az ízlelőbimbóknak nagyobb kihívást jelentő különleges fogás vagy egy komplett esküvői menüsor. 

 

Mindketten abban hisznek, hogy az elégedett vendégnél nincs jobb marketing!

 

És a csapatunk

..akik nélkül nem sokat érne a szép környezet és a finom ételek, akik mindig kedvesek, segítőkészek és igyekeznek a vendégek kedvében járni!