Különleges élmények, a mindennapoktól eltérő közös alkotás lehetősége a kollégáknak egyedi környezetben, autentikus pincefaluban Budapest közelében. A csapatépítő főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció.
Közös bográcsozás a szabadban vagy grillezés - séfünk segítségével
A főzéshez rendelkezésre áll fedett kerti szaletlink italpulttal, épített sparhelt és minden eszköz bográcsozáshoz vaslapos sütögetéshez, faszenes grillezéshez.
Főzés előtt-közben-után számos egyéb programlehetőséget kínálunk:
- borkóstoló, pincetúra a KultPincében
- séta a Monori Pincefaluban
- Monori Csámborgó
Csoportok jelentkezését várjuk (áprilistól októberig), minimális létszám: 15 fő.
Téli időszakban különleges csapatépítő program lehet a disznóvágás: a disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával a KultPince udvarán, majd konyhájában. A csapat tagjai aktívan kivehetik a részüket a disznó szétbontásában, pörkölésben, tisztításban, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, illetve töltésében is, míg a disznótoros elkészül.
A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.