Főzzünk együtt!

A csapatépítő programok között egyre népszerűbb a közös főzés is, ezt nálunk egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefaluban próbálhatják ki!

Csapatépítés, közös főzés

Csapatépítés, közös főzés

Különleges élmények, a mindennapoktól eltérő közös alkotás lehetősége a kollégáknak egyedi környezetben, autentikus pincefaluban Budapest közelében. A csapatépítő főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció. 

 

Közös bográcsozás a szabadban vagy grillezés - séfünk segítségével

A főzéshez rendelkezésre áll fedett kerti szaletlink italpulttal, épített sparhelt és minden eszköz bográcsozáshoz vaslapos sütögetéshez, faszenes grillezéshez.

 

Főzés előtt-közben-után számos egyéb programlehetőséget kínálunk:

 

Csoportok jelentkezését várjuk (áprilistól októberig), minimális létszám: 15 fő.

 

Téli időszakban különleges csapatépítő program lehet a disznóvágás: a disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával a KultPince udvarán, majd konyhájában. A csapat tagjai aktívan kivehetik a részüket a disznó szétbontásában, pörkölésben, tisztításban, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, illetve töltésében is, míg a disznótoros elkészül.

 

 

A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős  zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található.  A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik.

Csapatépítés, közös főzés

Árajánlatkérés - Főzzünk együtt!

Igyekszünk 2 napon belül jelentkezni.