Disznóvágás

Disznóvágás 1000 pince között, Budapesttől 30 kilométerre

Disznóvágás, disznótor

Disznóvágás, disznótor

Ha részt akar venni kollégáival egy igazi vidéki disznóvágáson vagy csak egy házi készítésű disznótoros lakomára vágyik: 

Téli időszakban nemcsak a baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt! 

Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében.

 

Disznóvágás, disznótoros programjaink:

  • Disznóvágás

A disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében. 

  • Étel-, italkínálat:

reggeli, tízóraira disznótoros sült vér, ebédre disznótoros pecsenye, hurka, kolbász, egyéb disznótoros finomságok, pálinka, forralt bor, kézműves borok. 

  • További programlehetőség: 

borkóstoló, pincetúra, séta a Pincefaluban

  • Egyéb programajánlatunk, amennyiben a disznó útját nem szeretnék végigkísérni (az óltól az asztalig):

borkóstoló és disznótoros ebéd/vacsora (orjaleves, házi készítésű hurka, kolbász, sült hús vagy töltött káposzta) 

 

Csoportok jelentkezését várjuk (október végétől márciusig), minimális létszám: 15 fő.

 

Monor Budapesttől 30 kilométerre fekszik. A 180 hektáron elhelyezkedő Monori Pincefaluban mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló. 

 

A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős  zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található. 

Disznóvágás, disznótor
Nagyon köszönjük a hozzáállásotokat és munkátokat! Az ételek/italok nagyon finomak voltak, biztosan visszatérünk még hozzátok!

Detti

Bátran kijelenthetem, hogy mindenkinek maradandó élmény volt a szombati nap. Nagyon szépen köszönjük a színvonalas programot és menüt.

KPMG

Nagyon jó volt, mindenki nagyon jól érezte magát, reméljük visszatérünk még Önökhöz! Köszönjük a profi együttműködésüket!

P. Erika

Árajánlatkérés - Disznóvágás

Igyekszünk 2 napon belül jelentkezni.