Monori Csámborgó

Monor? Monori pincefalu? Strázsahegy? Monori bor?

Nem, vagy csak keveset hallottatok ezekről? Akkor itt az alkalom, hogy megismerkedjetek a Budapesttől csupán 30 km-re található varázslatos pincefaluval, amely közel ezer pincéjével mint egy kincsesláda, rejt információkat, történeteket a múltból, a jelenről, összefüggő pincesorai kontinuitást mutatnak a múlt és a jelen borászati hagyományai közt, és mélyebbre ásva még sok más értéket rejt az odalátogatók számára. 

 

Hogyan ismerhetitek meg?

A csámBORgó interaktív játék által egy délutánra ti is részesei lehettek a monori pincefalu eldugott csodájának, mely tavasszal a lepkék, méhek zümmögésétől hangos, nyáron az árnyat adó fák alatt éneklő madaraktól, ősszel szőlőszemeket csipegetve, télen pedig a hóban ropogva mutat valami újat. A játék segítségével pedig méginkább megtapasztalhatjátok azokat az érzéseket, látványt, illatokat, hagyományt és kultúrát, melyet a Strázsahegy tár elétek a pincefalu összefüggő sorain. A rejtvények betekintést nyújtanak a magyar borkultúrába, a monori borászati életbe és a mindennapokba a hegyen. Ha nyitott szemmel, figyelmesen játszátok a csámBORgót, olyat is észrevehettek, ami felett egy átlagos túra során elsiklik a tekintet, sőt ha megfelelően haladtok, még szomjan sem maradtok. Csak vigyázzatok, egy-egy kedves pincetulajdonos le ne csaljon titeket a pincéjébe bort kóstolni, mert a végén a másik csapat ér előbb célba. 

A feladványok révén, mindössze egy térképpel, egy elektronikus készülékkel és saját ismereteitek segítségével  végigcsámBORoghatjátok a pincefalu legszebb, legeldugottabb részeit is, a helyes megoldásokat pedig mindenki visszatér a KultPincébe, ahol már várják őket a finomabbnák finomabb falatok, a jó borok, a játék helyes megfejtései pedig kinyitják a Strázsahegy kincsesládáját valahol, a pince mélyén…

 

A csámBORgás közel három órája nagyszerű közösségi program, ahol munkatársak, baráti társaságok ismerhetik mégjobban meg egymást. A felfedezés  8-12 fős csapatokban optimális, egyszerre két csapat tud játszani.

A program minimum 15 fővel működik.

 

Vár a monori pincefalu! Vár a csámBORgó!

Árajánlatkérés - Csámborgó

Igyekszünk 2 napon belül jelentkezni.