Monori Csámborgó

...Hallottatok-e már a Strázsahegy különleges rejtélyéről, az elveszett csodatévő elixír legendájáról? Nem? 

 

No, akkor hegyezzétek a fületeket, elmesélem!...

 

Így kezdődik a monori Strázsahegy legújabb, szabadtéri játéka a Monori Csámborgó egyik kalandja, ahol furfangos feladványokon keresztül ismerhetjük meg a legendát, és barangolhatjuk be a pincefalu legérdekesebb részeit. Ha szerencsénk van, még egy-két betyárral is összefuthatunk, de legyünk óvatosak, az elixírt csak a legrátermettebb Csámborgók érdemlik ki...

 

A CsámBORgó program egy interaktív többpályás csapatépítő szabadtéri játék, ahol a játék útvonalai és tartalma is szabadon variálható, így ismételt látogatások esetén is érdekes maradhat a játék. A feladványok megoldásán keresztül csámboroghatjuk végig a pincefalu legérdekesebb részeit. A csapatépítő játék kiinduló és végpontja pontja minden esetben a KultPince, ahol a maximum 8 főből álló játékos csapat kap egy csomagot, amely a pincefalu térképét, lezárt borítékokban a feladatokat tartalmazza, valamint egy leolvasó készüléket, amelyet az egyes állomásokon kell használni. A leolvasó készülék vezérli a játékot és az általa kiírt információ mondja meg, hogy az adott ponton mit kell tenni és melyik borítékot kell kinyitni a feladat megoldásához. A többpályás lehetőség azt jelenti, hogy a különböző pályák segítségével a feladatmegoldásokon keresztül bebarangolhatjuk a pincefalu különböző részeit, hogy a csapatépítő kalandjáték végén visszatérve a KultPincébe a megszerzett élményeken és tudáson túl megleljük a ránk váró kincseket, jutalmat.

 

Kiváló közösségépítő program, ahol munkatársak, baráti társaságok feledkezhetnek bele az önfeledt játékba két órán keresztül. A felfedezés egyidejűleg 6-8 fő számára optimális, nagyobb számú jelentkezés esetén időeltolással indulhatnak a kalandvágyó csapatok.

Árajánlatkérés - Csámborgó

Igyekszünk 2 napon belül jelentkezni.