Ha részt akar venni kollégáival egy igazi vidéki disznóvágáson vagy csak egy házi készítésű disznótoros lakomára vágyik:
Téli időszakban nemcsak a baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti majd kóstolhatja meg a saját készítésű a hurkát-kolbászt!
Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében.
Disznóvágás, disznótoros programjaink (egynapos):
- Disznóvágás
A disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében.
- Étel-, italkínálat:
reggeli, tízóraira disznótoros sült vér, ebédre disznótoros pecsenye, hurka, kolbász, egyéb disznótoros finomságok, pálinka, forralt bor, kézműves borok.
- További programlehetőség:
borkóstoló, pincetúra, séta a Pincefaluban
- Egyéb programajánlatunk, amennyiben a disznó útját nem szeretnék végigkísérni (az óltól az asztalig):
borkóstoló és disznótoros ebéd/vacsora (orjaleves, házi készítésű hurka, kolbász, sült hús vagy töltött káposzta)
Csoportok jelentkezését várjuk (október végétől márciusig), minimális létszám: 15 fő.
Monor Budapesttől 30 kilométerre fekszik. A 180 hektáron elhelyezkedő Monori Pincefaluban mintegy 960 pince található összefüggő pincefaluban, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló.
A KultPince a Monori Pincefalu egyik legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen egy 90-100 fős zárt, fűthető, légkondicionált, közvetlen kertkapcsolattal rendelkező fröccsterasz, 40 fős kapacitású kisebb rendezvényterem, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, mintegy 50-60 fő befogadóképességű pince, valamint saját parkoló található.